Healing

Alles stroomt, alles is energie. Goed stromende energie heeft een hoge trilling. Verstoringen in de energie kunnen verschillende klachten tot gevolg hebben.

Quantum-Touch verhoogt de trilling van de energie en ondersteunt zo het zelfgenezend vermogen van het lichaam bij fysieke en emotionele klachten.

Met behulp van Quantum-Allergy® behandel ik verschillende allergische klachten, zoals hooikoorts, eczeem en glutenallergie en bijvoorbeeld wagenziekte.

Als je klachten onduidelijk zijn, dan pas ik energetische healing en reading toe. Daarbij stem ik me bewust af op jouw energie.

Energetische healing / reading

Alles is energie en heeft een eigen trilling. Zoals elke kleur een eigen trilling heeft, heeft ook elk mens een eigen trilling. Ook jij. Door mij af te stemmen op jouw energie kan ik je een healing geven, jouw energie readen (lezen) en daarvan een healing-/readingkaart maken.

Bij een healing/ reading stem ik me af op de energie die ik rond jou waarneem. Aan de hand daarvan stel ik vragen over wat ik zie en behandel ik de plaatsen in het aura-energieveld met lichte aanraking of op afstand.

Ik maak op verzoek een persoonlijke healing- en reading-kaart. Deze krijg je mee na de behandeling. Zie ook de disclaimer.

Quantum-Touch / Quantum-Allergy®

Quantum-Touch gaat uit van energie, van trilling. Ben je blij en vrolijk dan heb je een hoge trilling, heb je pijn dan heb je een lage trilling. Quantum-Touch verbindt ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken om de trilling van energie in jouw lichaam te verhogen. Deze energie wordt ook wel prana, chi of ki genoemd. Zie ook www.qtouch.nl

Ik kan kinderen en volwassenen hulp bieden bij:

  • Fysieke en emotionele klachten, bijvoorbeeld blessures, slapeloosheid (of het niet in slaap kunnen vallen), wagenziekte, chronische klachten, vermoeidheid, hoofdpijn, traumatische ervaringen en angsten.
  • Allerlei verschillende allergieën zoals hooikoorts en eczeem.
  • Het loslaten van oude gedragspatronen, waardoor je op een andere manier in het leven gaat staan (transformatieproces).

Wat doe ik?

  • Ik gebruik verschillende ademhalingstechnieken, in combinatie met een lichte aanraking van mijn handen en of vingers.
  • Ik werk op een positieve speelse manier met energie zonder mijn eigen kracht te verliezen.
  • De behandelingen worden gegeven in mijn atelier, staand of zittend op een stoel.
  • Met behulp met een speciale techniek behandel ik ook op afstand
  • De behandeling duurt bij kinderen tussen de 5 en 15 minuten. Bij volwassenen ongeveer 25 minuten.
  • Let op: Dit is geen vervanging van de reguliere geneeswijze. Het is alleen ter ondersteuning. Ga bij elke nieuwe klacht naar de huisarts. Zie ook de disclaimer Disclaimer

Healing

Wat is dat Healing? Alles is energie. Bij verstoringen of blokkades van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten van energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten.

De term Healing komt uit het Engels en betekend heling. Heling kan op diverse manieren plaats vinden. Chirurgen helen vaak het lichaam door er letterlijk in te snijden. Reguliere psychologen werken bijvoorbeeld vaak aan heling op mentaal vlak.

Met healing bedoel ik een heling om zowel ziel (uniek zijn, spirituele kern), emoties (boos, verdrietig ,bang, blij) ,mentaal (denken, verstand), fysiek (lichaam) in balans te brengen.

Wat doe ik als healer? Ik stem mij af op de kracht en energie van het “universum”, “goddelijke intelligentie” en “spirituele wereld”. Daarbij fungeer ik als doorgeefkanaal. Mijn intentie is het zelfhelend vermogen van de client ingang te zetten, zodat de energie die je ontvangt ,”zielsenergie”, kan stromen daar waar nodig is. Zo kom je in je eigen unieke kracht te staan.

Er zijn velen vormen van healing, bijvoorbeeld engelen healing, kleuren healing, dieren healing (dolfijnen healing), quantum touch healing (heeft de intentie om levensenergie te versterken)

Elke eerste maandag van de maand is er open healing van 21.00-21.30. Op dit tijdstip geef ik een spirituele groepshealing, er zijn geen kosten aan verbonden. Meer info neem gerust contact op. Aanmelden kan via mail, whatsapp,sms of signal.

Scroll naar boven