Het plezier van het maken!

docent, kunstenaar, energiewerker

Workshops

Een overzicht van het aanbod van diverse workshops. Vanuit verschillende, beeldende disciplines. Voor jong en oud, voor groepen en individuen, particulieren en bedrijven.

In deze workshops wordt er met verschillende materialen en technieken gewerkt. Denk aan schilderen, tekenen, collage maken, encaustic art, papier-maché, boetseren, art-journaal, handlettering.

Dit zijn workshops waarbij gebruikt wordt gemaakt van de naaimachine en stof.

Creatieve naailes, “het plezier van het maken!” Iedereen stapt in op zijn eigen niveau, maakt niet uit of je ervaring hebt of niet. Van beginners tot gevorderden. Van gordijn tot eigen kleding. Van herstelwerk tot nieuwe creaties.

De naailessen worden gegeven in Lettele in de buurt van Deventer (lees meer→

Schilderen met warme bijenwas, encaustic art. Spelen met kleur door middel van het smelten van bijenwas. Intuïtief of creatief (lees meer→

Op een speelse, creatieve manier leren kinderen omgaan met verschillende soorten stof en de naaimachine. Het ontdekken hoe een machine werkt en het omgaan met verschillende soorten stof. (lees meer→

Voor iedereen die creatief bezig wil zijn. Ook zeer geschikt voor teambuilding, personeelsdag of een familiedag. Ongedwongen vanuit plezier beeldend aan het werk. Niet denken, maar gewoon doen! Spelen met vormen, lijnen, kleuren en structuren.

Plezier in het doen, resultaat volgt vanzelf.

  • Tekenen wat je ziet
  • Intuïtief en/of creatief schilderen en tekenen
  • Boetseren
  • Schilderen met warme bijenwas
  • Art-journaal

Lees meer→

Creatief plezier op een speelse manier creativiteit en fantasie prikkelen. Daarbij worden verschillende materialen en werkvormen gebruikt.

  • Schilderen en tekenworkshops. Stimuleren van de creativiteit en de fantasie. Het leren kijken, gebruik maken van verschillende materialen.
  • Vilten

Ik kom ook op locatie! Informeer naar de mogelijkheden! (lees meer→

Scroll naar boven