Over José  

Met mijn bedrijf Textiel met een Ziel wil ik uitstralen hoe ik zelf ben: veelzijdig en creatief, passie voor textiel en bovenal aandacht voor het persoonlijke, het unieke in ons allen. Zie ook mijn andere activiteiten op José Praat www.josepraat.nl

Vanuit gedegen vakkennis, ik heb jaren geleden een afdeling mode en kleding opgezet op een MBO in Namibië, ben ik op zoek naar het speelse, het creatieve. Wat ik maak, of wat jij zelf maakt moet iets uitstralen: de passie van de maker, de sprankeling van de drager (als het een kledingstuk is) of de herinnering als het gaat om een stuk stof met geschiedenis.

Materialen staan voor mij niet op zichzelf. Als de stof zich er voor leent kan het ook verwerkt worden in een schilderij. Ik" speel" met materialen en onderzoek de mogelijkheden om tot een beeld of kledingstuk te komen.

Ik werk persoonlijk. Contact is voor mij belangrijk om maatwerk te kunnen leveren.

Tussen de regels door kan je hierboven lezen wat ik met de naam van mijn bedrijf probeer uit te stralen: ik leg mijn ziel er in om iets iets met een geheel eigen uitstaling, iets met een ziel te maken.

Ik hoop je ooit eens voor een opdracht of een workshop te ontmoeten.


José Praat