Zelf maken zoveel leuker!

Naailessen

Creatieve naailessen voor volwassen, ‘Het plezier van het maken!’ Het maken van kleding, tassen, hoofddeksels of andere attributen van stof, behoren tot de mogelijkheden bij de naailes. Vind jij het leuk om te starten met het maken van kleding of andere dingen van stof? Denk bijvoorbeeld aan het op-pimpen of recycle van kleding of textiel, dan ben je welkom! Iedereen stapt in op zijn eigen niveau, maakt niet uit of je ervaring hebt of niet. Van beginners tot gevorderden. Bezig zijn met je handen geeft ontspanning. Het plezier om dingen te creëren is het start punt.

De naam creatief staat voor verschillende dingen. Op de eerste plaats het creatieve, het beeldende, denken in mogelijkheden van het materiaal. Daarnaast staat het voor het creatief oplossen van technische uitdagingen die je tegen komt bij verschillende soorten stoffen. Door mijn ervaring met verschillende methodes van het maken van kleding en patroontekenen, overzie ik wat handige oplossingen zijn. Zo gebruik ik kennis die ik heb opgedaan tijdens het lesgeven volgens de methode van, City and Guilds fashion (UK) , Rundschau, Danckaerts en als coupeuse.

Op internet staan vele gratis filmpjes over het maken van kleding. Kom je er niet uit met een filmpje? Je kunt altijd uitleg vragen ook voor 1X zonder dat je op naailes zit. Een soort spreekuur, voor naailes.

De naailessen vinden plaats in mijn Atelier of in het Kulturhus De Spil van Lettele, vlakbij Deventer. Parkeren is geen probleem.

Wil je meer weten over de naailessen kijk op mijn home page onder het kopje naailessen

Contact https://textielmeteenziel.nl/contact/

Scroll naar boven